جستجو
همه دسته ها
    منو بسته
    خبرخوان

    1400, شهریور

    تکنولوژی شیمیایی باتریها
    نظر ها  (0) تکنولوژی شیمیایی باتریها
    در گذشته تکنولوژی شیمیایی باتریهای قابل شارژ بر پایه سرب اسید بود و تکنولوژی شیمیایی باتریهای غیر قابل شارژ بر پایه مواد شیمیایی قلیایی بودند. که بعدها از مواد شیمیایی و فلزات دیگری نیز در ساخت باتریها استفاده شد. تغییر در ساختار شیمیایی باتریها موجب دستیابی به ولتاژهای مختلف و دانسیته انرژی بالاتری در باتریها شد. با اختراع باتریهای بر پایه لیتیوم بشر به چگالی انرژی بسیار بالایی  دست یافت که در باتریهای قدیمی مثل سیلد اسید موجود نبودند. باتریهای لیتیومی مانند لیتیوم یون و لیتیوم پلیمر با وزن بسیار کمتر چگالی انرژی به مراتب بالاتری را ارائه دادند. 
    انواع باتری‌های قابل شارژ و راهنمای نگهداری از آن‌ها
    نظر ها  (0) انواع باتری‌های قابل شارژ و راهنمای نگهداری از آن‌ها
    راهنمای نگهداری صحیح از باتریهای قابل شارژ: در این مقاله قصد داریم نکاتی را در مورد نحوه صحیح شارژ و نگهداری باتریهای قابل شارژ رایج در بازار مانند نیکل متال Ni-Mh، نیکل کادمیوم Ni-Cd، باتری های مبتنی بر لیتیوم مانند لیتیوم یون Li-Ionو سیلد اسیدlead-acid آموزش دهیم. رعایت این موارد در نگهداری از باتریهای قابل شارژ میتواند عمر باتری شما را میزان قابل توجهی افزایش دهد. 
    تاثیر دما بر طول عمر و عملکرد باتریهای قابل شارژ
    نظر ها  (0) تاثیر دما بر طول عمر و عملکرد باتریهای قابل شارژ
    با افزایش روز افزون استفاده از باتریهای قابل شارژ در صنعت و زندگی روزمره عوامل موثر بر کارایی و طول عمر آنها نیز اهمیت پیدا میکند. یکی از عوامل بسیار مهم در طول عمر و مقدار شارژدهی باتریهای قابل شارژ ، دما یا درجه حرارت است. دما چه گرم و چه سرد میتواند تاثیر قابل توجهی روی چرخه حیات و عمق تخلیه شارژ باتری depth of discharge (DOD) ، عملکرد و ایمنی باتریها داشته باشد. در این مقاله سعی داریم اثرات گرما و سرما را روی عملکرد و چرخه حیات باتریها بررسی کنیم.